Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

 • Wat ontvang ik precies als ik via de website bestel?

  U ontvangt een gepersonaliseerde huls die u om een pakje De Ruijter Muisjes® kunt schuiven. De huls heeft een opening voor de schenktuit van het pakje en blijft stevig zitten. Indien u ook een pakje Muisjes® toevoegt aan uw bestelling, ontvangt u een pakje waar de huls al om heen zit. Het pakketje wordt verstuurd in een roze of blauwe envelop en indien gewenst met een roze of blauw kaartje met een persoonlijke tekst.
 • Hoeveel kost het?

  Indien u enkel een huls bestelt, kost het €2,95 inclusief verzendkosten en BTW. Als u er ook een pakje bij bestelt, kost het €9,00 inclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn dus per item in de prijs inbegrepen en zullen niet nog later aan de bestelling worden toegevoegd.
 • Ik wil de naam/geboortedatum/tekst/kleur huls nog wijzigen.

  Wijzigingen zijn alleen mogelijk totdat u de bestelling hebt afgerond, zodra deze is afgerond is het helaas niet meer mogelijk om iets aan de bestelling te veranderen.
 • Kan ik mijn eindresultaat nog delen of terugzien?

  Totdat u de bestelling heeft afgerond is deze nog zichtbaar, zodra de bestelling is afgerond is deze niet meer terug te zien.
 • Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

  Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling toegestuurd.
 • Ik ben zwanger en weet de geboortedatum nog niet, maar wil wel vast een pakje maken, hoe kan dat?

  Het is helaas niet mogelijk om het geboortedatum-invulveld op onze website leeg te laten. Dit heeft te maken met het bedrukken en de opmaak van het pakje.
 • Kan ik in 1 bestelling een losse huls én een huls met een pakje bestellen?

  Nee, dat kan niet. Uw bestelling kan bestaan uit (meerdere) hulsjes óf (meerdere) hulsjes plus pakjes. Het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld 1 pakje Muisjes® met 3 hulsjes te bestellen. U kunt uiteraard wel meerdere bestellingen plaatsen om het door u gewenste aantal pakjes en hulsjes te ontvangen.
 • Kan ik de bestelling naar het buitenland laten versturen?

  Nee, dit is helaas niet mogelijk. Dit komt door de verzendkosten die per land verschillen en de restricties op verzenden van voedingsmiddelen naar sommige landen.